Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

2ο "Be There! Corfu Animation Festival": Πληροφορίες και trailer του Φεστιβάλ...

Στην Κέρκυρα διοργανώνεται το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation, γνωστό και ως Be there! Corfu Animation Festival

Ας δούμε μερικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο Φεστιβάλ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του:

Το Be there! Corfu Animation Festival είναι το νέο διεθνές φεστιβάλ animation, που με σημείο αναφοράς την Κέρκυρα, πρωτεύουσα των Επτανήσων, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης καλλιτεχνών animation από όλο τον κόσμο,  ήδη από τον Απρίλιο του 2011, και συνεχίζει τώρα την 2η έκδοσή του.

Το Be There! Corfu Animation Festival, είναι μια γιορτή της τέχνης του animation, διάρκειας τεσσάρων ημερών, με μια ματιά εκπαιδευτική και ψυχαγωγική αλλά πρωτίστως καλλιτεχνική.

Το φεστιβάλ καλείται να κάνει ευκολότερη τη διάβαση για το επόμενο φεστιβάλ και να δημιουργήσει έναν καλλιτεχνικό θεσμό με ταινίες μεγάλου μήκους, μικρού μήκους, διαγωνιστικό τμήμα, retrospectives ταινιών και σχολών animation, αφιερώματα και συνεργασίες με άλλα διεθνή φεστιβάλ animation, πρωτότυπα θεματικά αφιερώματα, ταινίες βραβευμένες με Oscar και άλλα διεθνή βραβεία, πανελλήνιες πρεμιέρες, panels ομιλητών, workshops και Kids, Be there! με σεμινάρια και workshops για παιδιά.

Mε σημείο αναφοράς την πολύ πλούσια και γόνιμη καλλιτεχνικά γη της Κέρκυρας, θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τη χαρά της εικόνας, της ιδέας και του συναισθήματος μέσα από τη μαγική εμπειρία της συμμετοχής σε μια προσπάθεια να δούμε όλοι μαζί τη ζωή μέσα από το μεγαλείο της ψηφιακής αποτύπωσης.


Δείτε το επίσημο trailer του Φεστιβάλ: