Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Υστερόγραφο 2: Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος στο blog μας...

Λες και ήταν ...προφητικό το κείμενο της προηγούμενης ανάρτησης! Δεν κατεβάσαμε τελείως τα ρολά! "Είμαστε ακόμη εδώ" και είμαστε πολύ περήφανοι για την τελευταία (μάλλον) ανάρτηση!

Φέτος δώσαμε στην τάξη μας μεγάλη βαρύτητα σε προγράμματα φιλαναγνωσίας και γνωριμία με συγγραφείς. Στα πλαίσια αυτά, φιλοξενήσαμε στο σχολείο την κυρία Κωνσταντίνα Αρμενιάκου ενώ, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, εφαρμόσαμε πιλοτικά την on-line επικοινωνία, έχοντας μαζί μας την κυρία Αγγελική Βαρελά. Ανάμεσα στους τρόπους επικοινωνίας είχαμε και την αποστολή e-mail με γράμματα και συνεντεύξεις.

Χτες δεχτήκαμε μια έκπληξη! Ένα απαντητικό e-mail από τον κύριο Βαγγέλη Ηλιόπουλο. Όπως θα θυμάστε, είχαμε προγραμματίσει on-line επικοινωνία μαζί του, η οποία όμως αναβλήθηκε για τους γνωστούς λόγους. Μπορεί, λοιπόν, η επικοινωνία να μην έγινε, έχουμε όμως τις απαντήσεις του κυρίου Ηλιόπουλου στις ερωτήσεις που του θέσαμε! Έτσι, σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε αυτές τις απαντήσεις μαζί με μια είδηση α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ ή : Το νέο βιβλίο του!!!


















(κλικ στις εικόνες για να ανοίξουν στο κανονικό τους μέγεθος
και έπειτα μεγέθυνση με το +)