Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αναβολή εκδήλωσης...

Καμιά φορά συμβαίνει να προγραμματίζεις κάτι και τελικά να μην γίνεται!

Αυτό συνέβη και με την επικοινωνία μας με τον συγγραφέα κύριο Ηλιόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμά μας για on-line επικοινωνία (μέσω του προγράμματος skype). Δυστυχώς, όμως, αυτή η επικοινωνία δεν ευοδώθηκε. Κύρια αιτία (την οποία δεν είχαμε υπολογίσει), η διακοπή παροχής ίντερνετ από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στα δημόσια σχολεία αρχικά στις ημέρες των πανελλήνιων εξετάσεων και τώρα πια καθημερινά (κι ας τέλειωσαν οι εξετάσεις). Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πέρσι η διακοπή γινόταν μόνο στις ημέρες των εξετάσεων και μόνο μέχρι τις 10 το πρωί. Φέτος  αρχικά γινόταν και πάλι μόνο στις συγκεκριμένες ημέρες, αλλά αυτή τη φορά έως τις 11 (!!!).  Αυτή η διακοπή οδήγησε σε αλυσιδωτές δυσκολίες (φορτωμένο πρόγραμμα από δραστηριότητες για το τέλος της σχολικής χρονιάς)

Και βέβαια είναι κατανοητή η διακοπή, έστω και ...με παράταση! Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Όμως οι εξετάσεις τέλειωσαν. Γιατί η διακοπή του ίντερνετ συνεχίζεται και μάλιστα καθημερινά πλέον; Τελείωσε η σχολική χρονιά και δεν το καταλάβαμε; Ρητορικά τα ερωτήματα...

Οφείλουμε να ζητήσουμε, και δημόσια, συγγνώμη από τον κύριο Ηλιόπουλο. Δεσμευόμαστε, όμως, από τη μεριά μας, αυτή η συνάντηση να μην ακυρωθεί αλλά να αναβληθεί για την επόμενη σχολική χρονιά.