Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

"Πέμπτη ...και καλύτεροι 2": Επίλογος...

Αυτό ήταν!

Το blog "Πέμπτη ...και καλύτεροι" ολοκλήρωσε και τον δεύτερο κύκλο του!

Δύο χρόνια λειτουργίας, περίπου 1.000 μοναδικές αναρτήσεις, με θέματα που αφορούν κυρίως τα μαθήματα της Ε' τάξης, αλλά και με εξαιρετικές συνεργασίες και γνωριμία με σπουδαίους ανθρώπους. Και όλα αυτά με στόχο μια άλλη προσέγγιση της Ε' τάξης! Πιο φρέσκια, πιο σύγχρονη, πιο προσιτή, πιο φιλική, πιο διασκεδαστική! Αλλά και με έναν άλλο στόχο, να γνωρίσουμε, μικροί και μεγάλοι, την άλλη διάσταση του διαδικτύου: την αναζήτηση της πληροφορίας και την παροχή γνώσης μέσα από τις ηλεκτρονικές πηγές!

Όλα τα θέματα θα είναι εδώ για να τα βλέπουμε όσες φορές θέλουμε! Για να τα βλέπουν και οι φίλοι που μας επισκέπτονταν όλον αυτό τον καιρό και έδιναν με τον τρόπο τους κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια! Για να τα παρακολουθούν επίσης και οι επόμενοι, νέοι φίλοι μας που θα μπουν στην παρέα στα χρόνια που έρχονται.

Το blog μας θα είναι πλέον ανενεργό καθώς αναστέλλεται η λειτουργία του επ' αόριστον. Δεν κλείνει, δε θα μπορούσε άλλωστε να κλείσει κάτι για το οποίο αφιερώθηκαν εκατοντάδες ώρες εργασίας και από τον δάσκαλο αλλά και από τους μαθητές της τάξης! Κάτι το οποίο αγαπήσαμε και λατρέψαμε! Δεν θα γίνονται όμως νέες αναρτήσεις και επίσης δεν θα είναι δυνατόν να ελέγχονται οι ήδη υπάρχουσες για την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την ανακατεύθυνση των συνδέσμων τους. Αυτό σημαίνει ότι στο εξής ο χρήστης θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την περιήγησή του στο ιστολόγιο.

Όσο για εμάς, απλώς, προχωράμε. Στην έκτη τάξη θα τα λέμε από ...κάπου αλλού! Από πού; Υπομονή! Σε λίγο καιρό θα το γνωρίζουμε...

Μέχρι τότε...

Καλές καλοκαιρινές διακοπές σε όλους. Καλή ξεκούραση.

Καλή συνέχεια σε εκείνους που θα συνεχίσουν να μας κρατούν καλή συντροφιά μέσα από τα ιστολόγιά τους και το καλοκαίρι.


Τα ξαναλέμε σύντομα...!!!